Senin, 01 September 2014

χουν άμεση σχέση

Να γίνει ένας τεχνικός φαρμακείο είναι μια μεγάλη ευκαιρία καριέρας. Ως φοιτητής θα πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια πορεία που ένα άτομο θέλει να γίνει ένας φαρμακοποιός ταξιδεύει, αλλά μόνο σύντομη διακοπή από την ολοκλήρωση πτυχίο σας PharmD. Ένας τεχνικός φαρμακείο εξυπηρετεί τόσο τους ασθενείς όσο και το φαρμακοποιό. Ένας τεχνικός φαρμακείο έχει τα καθήκοντα που είναι τόσο προκλητική και ανταμείβοντας πάρα πολύ.

Η μέση ωριαία κέρδη για τεχνικούς φαρμακείο ποικίλλουν από τη γεωγραφική της θέση, καθώς και από το επίπεδο της ατομικής εμπειρίας. Η διακύμανση είναι οπουδήποτε από οκτώ δολάρια ανά ώρα σε δεκαέξι δολάρια και πενήντα σεντς την ώρα.

Οι προοπτικές απασχόλησης για τους τεχνικούς φαρμακείου είναι πρωτοφανής. Κάθε φαρμακευτικά με βάση το επάγγελμα σίγουρα θα είναι σημαντική τώρα και στο μέλλον. Με άνθρωποι ζουν περισσότερο και τα φάρμακα όλο και πιο εξελιγμένων και πολλές δεν υπάρχει τρόπος να πάει στραβά με μια καριέρα στην ιατρική. Φαρμακοποιού και φαρμακείο τεχνικοί θα είναι πάντα σε ζήτηση. Φαρμακείο τεχνικοί έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, λόγω του γεγονότος δεν μπορεί να υπάρξει όσο τέσσερις τεχνικοί βοηθώντας ένα ενιαίο φαρμακοποιό.

Τεχνικούς Φαρμακείο έχουν πολλές επιλογές για τις ρυθμίσεις στο χώρο εργασίας. Οι δασμοί δεν θα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των τεχνικών φαρμακοποιού. Οι διακυμάνσεις στις επιλογές του χώρου εργασίας πρόσθεσε αρκετό μπαχαρικό με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για να γίνει ένας τεχνικός πολύ ελκυστική. Επτά από τις δέκα θέσεις εργασίας που καταλαμβάνονται από τους τεχνικούς του φαρμακοποιού είναι σε θέσεις φαρμακείο. Λιανική φαρμακείο περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα που ανήκουν ή αλυσίδα καταστημάτων ρυθμίσεις φαρμακείο.

Σχεδόν δύο στους δέκα θέσεις βοηθών φαρμακείου είναι στα νοσοκομεία. Υπάρχουν επίσης πάρα πολύ μικρό μέγεθος που ανήκουν στις σκοτεινές πτυχές της φαρμακευτικής εμπόριο, όπως π.χ. παραγγελία με ταχυδρομείο, ιατρείο και χονδρέμποροι.

Παίρνει grand άνθρωποι δεξιότητες για να συμμετάσχουν ως τεχνικός φαρμακοποιού. Οι τεχνικοί που είναι επιτυχείς είναι σε εγρήγορση, οργανώνονται, αφοσιωμένο και αποτελεσματικό στο έργο τους. Ένας τεχνικός θα πρέπει να έχει ένα μάτι για τη λεπτομέρεια και δεν πρέπει να αποσπάται εύκολα. Μια ανεξάρτητη αξιόπιστη φύση ενθαρρύνει τον φαρμακοποιό για το οποίο εργάζεστε κάτω για να είναι σίγουροι ότι μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη των καταστάσεων. Το έργο σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη ζωή και το θάνατο σε περισσότερους από έναν τρόπους.

Ως τεχνικός θα πρέπει να αλληλεπιδρούν καθημερινά με τους ασθενείς, τους φαρμακοποιούς, και διάφορους επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Η ομαδική εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχημένης καριέρας του κάθε βοηθών φαρμακείου, όπως θα πρέπει να συνεργάζεται στενά με τις ενισχύσεις φαρμακείο και τους φαρμακοποιούς πάρα πολύ.

Ως τεχνικός φαρμακείο καθήκοντά σας θα διαφέρουν σημαντικά από εκείνες οποιουδήποτε άλλου επαγγελματία υγείας, αλλά θα έχουν άμεση σχέση με τα καθήκοντα του φαρμακοποιού. Οι ευθύνες σας που λαμβάνουν συνταγές που αποστέλλονται ηλεκτρονικά για τους ασθενείς σας, όπου με, εσείς ως τεχνικός? πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς και πλήρεις. Στη συνέχεια, η συνταγή πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.

Τα καθήκοντα αυτά λαμβάνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι συνταγές πρέπει να μετρείται, μετρήθηκαν, και ζυγίζονται, σε ορισμένες περιπτώσεις, προκειμένου να τους να ισούται με τη δόση που ζητήθηκε από τον ιατρό για τον ασθενή που εμπλέκονται. Τεχνικοί θα επισημαίνουν και των τιμών των συνταγών. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες πρέπει να κατατεθεί σε έναν ακριβή και έγκαιρο τρόπο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σε αυτό το είδος της σταδιοδρομίας.

Η έκκληση για να γίνει ένας τεχνικός είναι πιθανόν να μην βασίζονται σε πράγματα όπως το περιβάλλον στο χώρο εργασίας, αλλά είναι μια ευκαιρία να αναπνεύσει εύκολο έργο γνωρίζοντας τεχνικός φαρμακείου σε καθαρό, καλά αεριζόμενο χώρο. Όλα σε όλους την επιθυμία να γίνει ένας τεχνικός θα πρέπει να ταιριάζει με τα πράγματα που σήμερα γνωρίζουμε ως ζωτικό και σημαντικό να γίνει μια πολύ ειδική και περιζήτητα τεχνικός του φαρμακείου.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar