Senin, 01 September 2014

φαρμακείο. Τεχνικούς

Φαρμακείο τεχνικοί είναι οι front-end πρόσωπα που βλέπετε σε φαρμακεία. Είναι αυτοί που κάνουν πραγματικά την εργασία ρουτίνας της διανομής φαρμάκων - που λαμβάνουν συνταγές, τον έλεγχο για την πληρότητα τους, ανακτώντας το φάρμακο, καταμέτρηση, ζύγιση ή με άλλο τρόπο υπολογισμού του, την προετοιμασία των ετικετών συνταγή, επιλέγοντας κατάλληλο δοχείο και την επισήμανσή του. Το γεμάτο συνταγή τότε τιμές και να κατατεθεί, και ελέγχεται από έναν φαρμακοποιό προτού δοθεί στον ασθενή.

Στην πραγματικότητα, θέσεις βοηθών φαρμακείου περιλαμβάνουν βοηθώντας τους φαρμακοποιούς με τα συνήθη καθήκοντα των συνταγών πλήρωσης. Η δουλειά αυτή απαιτεί την κατάρτιση και την πιστοποίηση για να κατανοήσουν τις συνταγές, ελέγχει την ακρίβειά τους και την πληρότητα, επιλέξτε τα σωστά φάρμακα και να συμπληρώσετε την παραγγελία φοιτούν σε όλες τις σωστές διατυπώσεις. Τεχνικοί θα μπορούσε να λάβει αιτήματα από τους ασθενείς ή απευθείας από τους γιατρούς. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει χειρογράφου γιατρών και ελέγξτε ότι η συνταγή έχει νόημα.

Θέσεις βοηθών φαρμακείου είναι έτσι περισσότερο από απλώς συμπληρώνοντας δισκία και κάψουλες σε πακέτα. Τεχνικοί θα μπορούσε ακόμη και να υποχρεωθεί να αναμίξετε το φάρμακο. Σε περίπτωση που έχουν αμφιβολίες ή απορίες, θα πρέπει να αναφέρονται αυτά στο φαρμακοποιό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρει πότε και πώς να θέσουμε τις σωστές ερωτήσεις!

<β> Άλλα Τεχνικά Φαρμακείο ρουτίνες </ b>

Εκτός από τις συνταγές πλήρωσης, τα ναρκωτικά διανομής περιλαμβάνει επίσης τα πράγματα όπως: <ul>
  <li> Δημιουργία και διατήρηση προφίλ του ασθενούς </ li>
  <li> Προετοιμασία ασφαλιστικών έντυπα αιτήσεων </ li>
  <li> Ανάγνωση διαγράμματα των ασθενών στα νοσοκομεία, την προετοιμασία και την παράδοση των φαρμάκων στους ασθενείς (μετά από έλεγχο από τον φαρμακοποιό) </ li>
  <li> Οργάνωση της παροχής φαρμάκων για να αποφευχθούν λάθη (με τη συναρμολόγηση 24ωρη προμήθεια φαρμάκων για κάθε ασθενή, τη συσκευασία και την επισήμανση κάθε δόση ξεχωριστά στο γραφείο ιατρικής του ασθενούς), και να πάρει τα πακέτα που ελέγχονται από το φαρμακοποιό </ li>
</ ul>

Είναι συνήθως την εργασία του τεχνικού φαρμακείου να αποθηκεύουν τη συνταγή και over-the-counter φάρμακα στα ράφια των φαρμακείων, και να λάβει απογραφή περιοδικά. Βοηθοί Φαρμακείο θα βοηθήσει τον τεχνικό σε αυτές και άλλες ρουτίνες όπως η τήρηση λογαριασμών, απαντώντας τηλέφωνα και διαχείριση χρημάτων.

<b> Να γίνει ένα Τεχνικός Φαρμακείο </ b>

Όπως θα είναι σαφές από τα παραπάνω, η εργασία βοηθών φαρμακείου απαιτούν λιγότερο ναρκωτικά γνώσεις από ό, τι χρειάζεται για ένα φαρμακοποιό, αλλά πολύ περισσότερες γνώσεις από ό, τι μια ειδήμονα έχει.

Θα πρέπει να γίνει ένα πιστοποιημένο τεχνικό φαρμακείο περνώντας σε εξετάσεις για να είναι επιλέξιμες για μια δουλειά βοηθών φαρμακείου. Τεχνικός εκπαίδευση δίνει στους εκπαιδευόμενους τις δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να εκτελέσει το είδος της εργασίας που συζητήθηκε παραπάνω.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα πρέπει συνήθως να πάρετε μια κρατική άδεια για να εργαστεί ως τεχνικός φαρμακείο. Τεχνικούς φαρμακείο πρέπει επίσης να παρακολουθήσουν συγκεκριμένες ώρες της συνεχούς εκπαίδευσης μέσα από μαθήματα επαφής να είναι επιλέξιμες για την εκ νέου πιστοποίηση κάθε δύο χρόνια.

<β> Προοπτικές Φαρμακείο Τεχνικός εργασίας </ b>

Μια αναπτυσσόμενη και γηραιότερου πληθυσμού, που συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερα φάρμακα, που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια αυξανόμενη ζήτηση για τεχνικούς φαρμακείο. Νέες ανακαλύψεις φαρμάκων, για την αντιμετώπιση της όλο και περισσότερο τις συνθήκες, σημαίνει επίσης μεγαλύτερη ανάγκη για εκπαιδευμένους τεχνικούς σε θέση να καλύψει τις συνταγές σωστά.

Όπου είναι δυνατόν, οι εργοδότες θα προτιμούν να χρησιμοποιούν το λιγότερο ακριβό βοηθών φαρμακείου από ένα άρτια εκπαιδευμένο (και κατά συνέπεια δαπανηρή) φαρμακοποιό.

Οι θέσεις βοηθών φαρμακείου εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από ό, τι οι περισσότερες κατηγορίες των θέσεων εργασίας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar