Senin, 01 September 2014

εια, μετράνε, po

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όταν μπήκε σε ένα φαρμακείο που χρειάζεται για να πάρετε μια συνταγή γεμάτη θα έχουν, στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώθηκε ότι η συνταγή σας ήταν πραγματικά γεμάτη από την υποχρέωση στους φαρμακοποιούς. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει αλλαγή στην αρένα του φαρμακοποιού και ότι η αλλαγή είναι, "ο φαρμακοποιός κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι πλέον συμπληρώνοντας συνταγές σας". Παρά το γεγονός ότι οι φαρμακοποιοί είναι στο καθήκον, όπου τα φάρμακα που διανέμονται? Σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας τεχνικός φαρμακείο ή βοηθός φαρμακείου είναι αυτά συμπληρώνοντας συνταγές.

Τεχνικοί Φαρμακείου και βοηθοί έχουν υπάρξει για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά οι ρόλοι τους έχουν εξελιχθεί για διάφορους λόγους.

Ένας μεγάλος λόγος είναι ότι βοηθούν στη μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης, επειδή πληρώνομαι πολύ λιγότερο από ό, τι ένα πιστοποιημένο φαρμακοποιό. Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι κάνει απλά νόημα. Τεχνικούς φαρμακείο και οι βοηθοί είναι εκπαιδευμένοι για να χειριστεί εργασίες ρουτίνας (συμπληρώστε συνταγές και την εξυπηρέτηση των πελατών), το οποίο απελευθερώνει τις φαρμακοποιούς να επικεντρωθεί περισσότερο από το χρόνο τους για εποπτικά καθήκοντα, καθώς και η φροντίδα των ασθενών.

Melissa Murer, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πιστοποίησης Φαρμακείο Τεχνικός, να το θέσω έτσι, "Φαρμακοποιοί γίνονται όλο και πιο εστιασμένη στην περίθαλψη των ασθενών, έτσι ώστε οι τεχνικοί φαρμακείου απαιτούνται για να εκτελέσει περισσότερες από τις λειτουργίες διανομής."

Σε αυτή τη σύντομη (αλλά ελπίζουμε ότι το πληροφοριακό άρθρο) θα προσπαθήσει να αποδείξει ποιο φαρμακείο τεχνικός και οι βοηθοί κάνουν και πού το κάνουν.

Σε γενικές γραμμές, θα βοηθήσει άδεια φαρμακοποιούς στην παροχή φαρμάκων και της υγειονομικής περίθαλψης για τους ασθενείς με την προετοιμασία και την πλήρωση συνταγές και την εκτέλεση εργασιών γραφείου. Οι δασμοί είναι παρόμοια, αλλά οι τεχνικοί φαρμακείου έχουν γενικά περισσότερες ευθύνες. Επιπλέον, οι τεχνικοί και οι βοηθοί που πρέπει να παρακολουθείται στενά από ένα licensened φαρμακοποιό, παρόλο που οι νόμοι ορίζουν τι "εποπτεύεται" συνεπάγεται, ποικίλλει ανάλογα με το κράτος.

Εκτός από την κατοχή όλων των συνταγών τους, ελέγχονται από έναν φαρμακοποιό, οι τεχνικοί και οι βοηθοί πρέπει να κατευθύνουν όλες τις ερωτήσεις των ασθενών όσον αφορά την πληροφόρηση των ναρκωτικών, θέματα υγείας ή συνταγών στο φαρμακοποιό.

Τεχνικοί Φαρμακείου

Τεχνικοί ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες κατά την πλήρωση συνταγές. Μετά τη λήψη μιας αρχικής συνταγής ή ξαναγεμίσετε το αίτημα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συνταγή πληροφορίες είναι ακριβείς και, στη συνέχεια, μετράνε, pour, ανάκτηση, ζυγίζουν, μετρούν και εάν είναι απαραίτητο, αναμείξτε την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή για τη συνταγή. Το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσει και να τοποθετούν τις ετικέτες στο κατάλληλο περιέκτη. Μετά την πλήρωση της συνταγής ο τεχνικός θα είναι τότε η τιμή του και να καταθέσει. Μια άλλη σημαντική πτυχή της εργασίας ενός τεχνικού είναι να προετοιμάσει τις μορφές ασφάλισης του ασθενούς και να καθιερώσει και να διατηρεί προφίλ του ασθενούς.

Σε φαρμακεία, οι τεχνικοί θα απόθεμα επίσης και να πάρει τον κατάλογο των φαρμάκων (τόσο συνταγή και over-the-counter) η διατήρηση του εξοπλισμού και να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το ταμείο.

Σε πολλά νοσοκομεία, οι τεχνικοί έχουν την ευθύνη να διαβάσετε τις διαταγές γιατρών από το Διάγραμμα Α των ασθενών, την προετοιμασία και στη συνέχεια να παραδώσει το φάρμακο αφού είναι ήδη ελεγχθεί από έναν φαρμακοποιό. Μπορούν επίσης να εισάγετε πληροφορίες για το ιατρικό

Tidak ada komentar:

Posting Komentar