Senin, 01 September 2014

και την πρόληψη των

Ιατρός θέσεις εργασίας ταξινομούνται σύμφωνα με μια ειδικότητα, για παράδειγμα Γυναικολογίας ή Αναισθησιολογίας, ή σύμφωνα με ένα είδος πρακτικής όπως Γενικής Ιατρικής.

Ιατρός θέσεις εργασίας αφορούν τη διαγνωστική και τη θεραπεία ασθενειών του ανθρώπου και μπορεί να έχει να κάνει με διάφορους ιατρικούς τομείς έρευνας.

Τα γενικά καθήκοντα του ιατρού είναι να διεξάγει διάφορες δοκιμές σε ασθενείς και να ελέγχουν τις σχετικές ιατρικά αρχεία, για να συζητήσουν διαγνωστεί συνθήκες του ασθενούς και να προτείνει θεραπείες, να διαχειρίζονται ιατρικές θεραπείες και να συμβουλεύει δίαιτες και ρουτίνες άσκησης, στη συνέχεια, να παρακολουθεί προόδους του ασθενή και η διενέργεια τακτικών εξετάσεων

Σε επίπεδο εξειδικευμένων θέσεων εργασίας ιατρός μπορεί να ταξινομηθεί σε 40 σημαντικούς τομείς.
Μερικά από τα πιο κοινά σπεσιαλιτέ είναι:

* Αναισθησιολογία: Η χορήγηση των διαφόρων μορφών αναισθητικού φαρμάκου για διάγνωση ή κατά τη διάρκεια χειρουργικής.

* Family Practice: Οι γιατροί σε αυτό το ιδιότυπο ασχολούνται με τις ανάγκες υγείας των οικογενειών και είναι καλά στη γενική ιατρική, είναι σε θέση να φροντίζουν για το 90 τοις εκατό του συνόλου των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε αυτούς τους ασθενείς.

* Γενική Χειρουργική: Εγχειρίδιο και χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει παραμορφώσεις, ελαττώματα, και οι τραυματισμοί.

* Internal Medicine: Η διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών των εσωτερικών οργάνων όπως της καρδιάς, του ήπατος και των πνευμόνων.

* Μαιευτική και Γυναικολογία: Η φροντίδα των γυναικών κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, και η θεραπεία των ασθενειών των γυναικείων οργάνων.

* Οφθαλμολογία: Ο κλάδος της ιατρικής που ασχολείται με ασθένειες ή βλάβες του οφθαλμού.

* Ορθοπεδική Χειρουργική: Η διάγνωση και ιατρική ή χειρουργική θεραπεία των ασθενειών, τα κατάγματα και παραμορφώσεις των οστών και των αρθρώσεων.

* Pediatrics: Ο κλάδος της ιατρικής ασχολείται με την ανάπτυξη και τη φροντίδα των βρεφών και των παιδιών, και με τη θεραπεία των ασθενειών τους.

* Ψυχιατρική: Η θεραπεία και την πρόληψη των διαταραχών του νου, συμπεριλαμβανομένων ψυχώσεις και νευρώσεις.

* Ακτινολογία: Η χρήση της ακτινοβολίας της ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των ακτινογραφιών, το ράδιο, και κοβάλτιο 60 για τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών.

Ιατρός θέσεις εργασίας απαιτούν ότι νοιάζεστε για και να είναι σε θέση να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους ασθενείς σας. Θα πρέπει να εξηγήσει περίπλοκες συνθήκες σε απλή γλώσσα και θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει τις πληροφορίες ιδιωτικό. Να είσαι σε θέση να μείνετε ήρεμοι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι πολύ σημαντικό. Οι γιατροί πρέπει να είναι λογικά αναγκαίο και να έχουν καλό συντονισμό χεριού-ματιού. Ιατρός θέσεις εργασίας απαιτούν τη σύνταξη εκθέσεων και λειτουργεί ανεξάρτητα.

Τα προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις εργασίας γιατρό ποικίλλει από χώρα σε χώρα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ένα Bachelor of Medicine and Surgery, ένα οικοτροφείο σε έν

Tidak ada komentar:

Posting Komentar